• Funny travel
  • Funny travel
  • Funny travel

O nama

FUNNY TRAVEL KONSALTING-poslovanje je proizašlo iz dugogodišnjeg bavljenja turističkim poslovima u zemlji i inostranstvu na odgovornim poslovima, direktora -vlasnika i ostalih saradnika po specijalnostima u turizmu.


Zašto smo se odlučili da radimo ove poslove? Želite dalji razvoj i rast vaše organizacije i želite da na profesionalan način upravljate svojim zaposlenima, a zbog nedostatka vremena i postojanja drugih prioriteta, ovom zadatku ne posvećujete onoliko pažnje koliko biste voleli?
1.Razlog je jednostavan,hoćemo da na konkretan način, naša iskustva prenesemo u poslovanje zainteresovanih agencija i pojedinaca koji se bave turizmom.Vlasnici i zaposleni u agencijama zbog „trke“ sa vremenom u sve težim uslovima poslovanja,nemaju vremena da se bave analitičko-razvojnim poslovima,tj.inovacijama u svom poslovanju.Posebno je važno,što mlade generacije zaposlenih u turizmu nemaju velike šanse da se u obrazovnim ustanovama i na poslu,izvorno upoznaju sa detaljima savremenog turističkog poslovanja.Pretpostavljeni i odgovorni u agencijama zbog zauzetosti u svakodnevnom poslovanju,nemaju vremena za njih.Takođe, vlasnici i direktori turističkih agencija,šefovi pojednig sektora,nisu u dovoljnoj meri u mogućnostim da prate sve detalje poslovanja,i da blagovremeno vrše korekcije i intervencije u pojedinim važnim segmentima.
2.To podrazumeva da se ne vrši detaljnija analiza činjenica o poslovanju u prethodnom periodu odnosno sezoni.Na koje činjenice mislimo:to su pre svega urađen plan godišnjeg poslovanja,njegove korekcije i finansijski efekti,kadrovske potrebe da se isti ostvari,realizacija planiranog i detalji te realizacije-prodaja u sopstvenoj režiji,prodaja preko posrednika,prodaja za poznatog kupca,inovacije u prodaji itd.
3.Naše pitanje je?Da li ste imali i da li imate dovoljno vremena da sve to proučite,uočite propuste i nedoslednosti u realizaciji planiranog,kao i spoljne faktore koji su uslovili slabije rezultate.Svakako je važna konstatacija,da li su u planiranju uzeti dovoljno ozbiljno neočekivani efekti,spoljašnji i unutrašnji.
4.Domen našeg poslovanja predstavlja,otvaranje destinacija u putnom turizmu, (Maroko- kružna tura),izletnički turizam(specijalne ture). Zimski turizam(Francuska,Austrija, Italija,Švajcarska,Bugarska...)Receptivni tirizam itd.
5.U saradnji sa specijalizovanim organizacijama se bavimo važnim segmentom poslovanja,danas itekako značajan,,u kadrovskom i tehnološkom značenju ove reči( internet poslovanje,društvene mreže,rezervacioni sistemi itd.).


Funny Travel

Web sajt, nije sajt turističke agencije niti se bavi prodajom turističkih aranžmana.Na sajtu je koncentrisana odabrana ponuda skijaških centara u Francuskoj, Austriji,Italiji,Švajcarskoj,Srbiji i na Jahorini,Wellness ponuda u Sloveniji,Mađarskoj i Srbiji kao i letovanje na Azurnoj obali.Na lak i jednostavan način dolazite do aktuelnih informacija o svakoj destinaciji,opisi se stalno ažuriraju,a putem odabranih linkova,pristupate željenom objektu,informišete se o detaljima i nakon toga radite direktno rezervaciju.I tako umesto trošenja vremena na pretraživanje,na jednom mestu nalazite traženu ponudu.Naš moto je “SVE NA JEDNOM MESTU”Budite sa nama što češće……

FUNNY TRAVEL CONSULTING
Palmira Toljatija 5
11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com