• Apartmani  Tamino

Apartmani Tamino

Zgrada "Tamino" se nalazi u centru Schladming,do polazne  stanice  žičare  Planai je  tri  minuta hoda.U ponudi imamo 3 apartmana - jedan  za 4 osobe  i  dva apartmana za 6 osoba. Kuća "Tamino" ima i Spa-centar sa saunama,prostorom  za  relaksaciju.Pekara,restorani i prodavnice su u blizini. Lift, podzemna garaža ski ostava  su sastavni deo sadržaja.Saune se plaćaju  ubacivanjem metalnih apoena.Parking za Apartman  7 i 11, se plaća 7 € dnevno.Depozit od  100  €  se plaća  preko  kreditne kartice.Wi-Fi internet  je dostupan i besplatan je.U zgradi je i ski  ostava.

Apartman  Top  7-Moderan troprostorni apartman  za 4-6 osoba.Dve dvokrevetne sobe -jedna sa francuskim ležajem,druga sa francuskim ležajem  i krevetom na sprat.Kupatilo je sa tuš kabinom,toaletom,fenom za kosu.Dnevna soba  je prostrana i svetla  sa prostorom  za obedovanje.Iz dnevne sobe se izlazi  na terasu sa  pogledom  na glavni trgu.Za automobile  je  obezbeđeno  mesto u garaži.Kuhinjski blok je opremljen  modernom opremom  i uređajima.

Apartman  Top 11-Moderan  troprostorni  apartman  na 2  nivoa  za -6 osoba.Ima 2 spavace sobe -svaka od njih sa francuskim ležajem.Apartman  ima  2 kupatila sa tuš kabinom.Dnevni boravak  je svetao i  predviđen je  za boravak  6  osoba.Jedan ležaj je na razvlačenje za dve osobe Iz dnevne sobe se izlazi na terasu  sa  lepim pogledom na planine.Za  auto je rezervisano mesto u podzemnoj garaži,visina garažnog ulaza  je 2.10 m.Lift je takođe dostupan.

Apartman  Top  4-Moderan  dvoprostorni  apartman  za  4 osobe,veličine 52  m2. Sastoji  se  od jedne spavaće sobu sa francuskim ležajem,jednog kupatilo sa tuš kabinom,odvojenog toaleta.Dnevni  boravak I kuhinjski blok su potpuno opremljeni.U dnevnom boravku je ležaj na razvlačenje  za  2 osobe.Apartman  ima mali balkon okrenut zapadu.Za  auto  je  rezervisano mesto  u podzemnoj garaži,visina garažnog ulaza  je 2.10 m.Lift je takođe dostupan.
 

Download

Galerija

Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino

Funny travel d.o.o.
Makenzijeva 74
11118 Vračar, Beograd, Srbija

Tel./Fax:+381 11 2457257
funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com