• Apartmani  Tamino

Apartmani Tamino

Zgrada "Tamino" se nalazi u centru Schladming,do polazne  stanice  žičare  Planai je  tri  minuta hoda.U ponudi imamo 3 apartmana - jedan  za 4 osobe  i  dva apartmana za 6 osoba. Kuća "Tamino" ima i Spa-centar sa saunama,prostorom  za  relaksaciju.Pekara,restorani i prodavnice su u blizini. Lift, podzemna garaža ski ostava  su sastavni deo sadržaja.Saune se plaćaju  ubacivanjem metalnih apoena.Parking za Apartman  7 i 11, se plaća 7 € dnevno.Depozit od  100  €  se plaća  preko  kreditne kartice.Wi-Fi internet  je dostupan i besplatan je.U zgradi je i ski  ostava.

Apartman  Top  7-Moderan troprostorni apartman  za 4-6 osoba.Dve dvokrevetne sobe -jedna sa francuskim ležajem,druga sa francuskim ležajem  i krevetom na sprat.Kupatilo je sa tuš kabinom,toaletom,fenom za kosu.Dnevna soba  je prostrana i svetla  sa prostorom  za obedovanje.Iz dnevne sobe se izlazi  na terasu sa  pogledom  na glavni trgu.Za automobile  je  obezbeđeno  mesto u garaži.Kuhinjski blok je opremljen  modernom opremom  i uređajima.

Apartman  Top 11-Moderan  troprostorni  apartman  na 2  nivoa  za -6 osoba.Ima 2 spavace sobe -svaka od njih sa francuskim ležajem.Apartman  ima  2 kupatila sa tuš kabinom.Dnevni boravak  je svetao i  predviđen je  za boravak  6  osoba.Jedan ležaj je na razvlačenje za dve osobe Iz dnevne sobe se izlazi na terasu  sa  lepim pogledom na planine.Za  auto je rezervisano mesto u podzemnoj garaži,visina garažnog ulaza  je 2.10 m.Lift je takođe dostupan.

Apartman  Top  4-Moderan  dvoprostorni  apartman  za  4 osobe,veličine 52  m2. Sastoji  se  od jedne spavaće sobu sa francuskim ležajem,jednog kupatilo sa tuš kabinom,odvojenog toaleta.Dnevni  boravak I kuhinjski blok su potpuno opremljeni.U dnevnom boravku je ležaj na razvlačenje  za  2 osobe.Apartman  ima mali balkon okrenut zapadu.Za  auto  je  rezervisano mesto  u podzemnoj garaži,visina garažnog ulaza  je 2.10 m.Lift je takođe dostupan.
Rezervacije  na:

REZERVACIJA:Pošaljite nam  mail: funnytravel@sezampro.rs , sa  Upitom o tipu smeštaja  i  broju osoba,da vam  damo cenu i Uputstvo  za  rezervaciju

Galerija

Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino
Apartmani  Tamino

FUNNY TRAVEL CONSULTING
Palmira Toljatija 5
11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com