• Vila KOPAONIK ****

Vila KOPAONIK ****

VILA KOPAONIK  se nalazi se na nadmorskoj visini od 1710 m, u  centru Kopaonika, u neposrednoj blizini "JAT apartmana".Vila je građena 2014. sa savremenom opremom i prirodnim materijalima.Vila ima 5 spratova ,ima  ugrađen lift. U sastavu vile je  garaža koja se  posebno plaća .U objektu   je na raspolaganju ski servis   i  ski rent.Smeštaj  u vili je u tri  tipa  smeštajnih jedinica:Smeštaj  u tipu STUDIO,dva tipa studija, 1+1 Studio  i  2+1 Studio.1+1 Studio sadrži jedan klik-klak ležaj na razvlačenje i fotelju koja se takodje razvlači.2+1 Studio sadrži dva klik-klak ležaja na razvlačenje i fotelju koja se takodje razvlači.Kvadratura je oko 30 m2. Maksimalan broj gostiju u studiju je 5. Studio poseduje kuhinju koja je komplet opremljena (ravna ploča bez rerne, mini frižider sa mini komorom, komplet posuđe i escajg). Peškire kao i kompletnu posteljinu uključujući i jorgane, dobijaju svi  gosti na korišćenje.Studio ima LCD TV, terasu,besplatan pristup internetu.Svaki studio ima svoj ski box u skijašnici.

VIP  I APARTMAN –površine oko 65 m2,maksimalan broj gostiju za smeštaj – 8.Apartmani imaju  dva kupatila, 2 LCD televizora (jedan se nalazi u spavaćoj sobi).Apartman sadrži tri klik-klak ležaja u dnevnom boravku  i spavaću sobu sa francuskim ležajem  i foteljem na razvlačenje. Apartman poseduje kuhinju koja je komplet opremljena (ravna ploča bez rerne, mini frižider sa mini komorom, komplet posuđe i escajg) . Peškire kao i posteljinu uključujući i jorgane, dobijaju svi  gosti na korišćenje.Pristup internetu je besplatan.

VIP  APARTMAN-maksimalan broj gostiju je 5 osoba,površina apartmana iznosi oko 78m2. Maksimalan broj gostiju je 5.VIP Apartman ,sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom i mini kuhinjom.VIP Apartman ima garnituru (koja se ne razvlači) u dnevnoj sobi. Spavaća soba ima francuski ležaj, druga spavaća soba ima dva singl kreveta ili jedan klik-klak ležaj.VIP Apartman poseduje kuhinju koja je komplet opremljena (ravna ploča bez rerne, mini frižider sa mini komorom,sudo mašina, komplet posuđe i escajg). Peškire kao i kompletnu posteljinu uključujući i jorgane, dobijaju svi  gosti na korišćenje. VIP Apartman ima 2 x LCD TV.i besplatan pristup internetu.VIP Apartman, pored postojećih sadržaja ima mini saunu , i  terasu sa pogledom na vrhove planine Kopaonik.

REZERVACIJA:Pošaljite nam  mail: funnytravel@sezampro.rs , sa  Upitom o tipu smeštaja  i  broju osoba,da vam  damo cenu i Uputstvo  za  rezervaciju

Pratite  Web  Cam  svakodnevno  i  informišite se iz prve ruke  o svim aktuelnostima na skijalištu   !

https://www.skijalistasrbije.rs/sr/web-kamere-kopaonik

 

 

Galerija

Vila KOPAONIK ****
Vila KOPAONIK ****
Vila KOPAONIK ****
Vila KOPAONIK ****
Vila KOPAONIK ****
Vila KOPAONIK ****
Vila KOPAONIK ****
Vila KOPAONIK ****

FUNNY TRAVEL CONSULTING
Palmira Toljatija 5
11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com