• Residence Pracondu

Residence Pracondu

Rezidencija je  smeštena na 1.400 metara nadmorske visine,udaljena 100 metara od gondole.Svi apartmani imaju balkon i pogled na dolinu Rone ili na okolne planine.Sve prostrane smeštajne jedinice u objektu Alpvision Résidences. Pracondu sadrže kuhinju otvorenog tipa sa trpezarijom,TV  i kupatilo.Prodavnice i restorani nalaze se u centru mesta,5 minuta hoda.Izlaz na ski staze je direktno iz rezidencije.Ski pas za 4 Doline i za skijalište Prenc (Printze) mogu se kupiti na recepciji.Gosti imaju popuste na iznajmljivanje ski opreme i časove skijanja.Besplatan bežični internet koristi se  kod recepcije.

Apartman  sa dve prostorije  za 4 osobe 31-34m².Otvorena kuhinja,frižider,mikrorerna,mašina za posuđe,aparat za kafu,TV u dnevnom boravku,ležaj za dve osobe i izlaz na balkon.Spavaća soba sa dva  razdvojena kreveta,kupatilo sa tušem,toalet odvojen.

Apartman  sa dve prostorije  za 6 osoba 39-41m².Otvorena kuhinja,frižider,mikrorerna,mašina za posuđe,aparat za kafu,TV u dnevnom boravku,dva ležaja za  po dve osobe,izlaz na balkon.Spavaća soba sa dva  razdvojena kreveta,kupatilo sa tušem,toalet  odvojen.

Apartman  sa  tri  prostorije  za 6 osoba 49-52m².Otvorena kuhinja,frižider,mikrorerna,mašina za posuđe,aparat za kafu,TV u dnevnom boravku, ležaj za  dve osobe ,izlaz na balkon.Dve spavaće sobe svaka  sa  dva  razdvojena kreveta,kupatilo sa tušem,toalet  odvojen.

REZERVACIJA:Pošaljite nam  mail: funnytravel@sezampro.rs , sa  Upitom o tipu smeštaja  i  broju osoba,da vam  damo cenu i Uputstvo  za  rezervaciju

Galerija

Residence Pracondu
Residence Pracondu
Residence Pracondu
Residence Pracondu
Residence Pracondu
Residence Pracondu
Residence Pracondu
Residence Pracondu

FUNNY TRAVEL CONSULTING
Palmira Toljatija 5
11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com