• Thermana Park Laško ****

Thermana Park Laško ****

Terme Laško se nalaze  skoro u centru Slovenije,na 10 km od Celja,a od Beograda je udaljeno oko 510 km.Terme Laško su jedan od najstarijih termalnih centara u Sloveniji.Termalna voda izvire sa temperaturom od 32ºC- 35ºC.

Hotel Park Laško **** Superior se nalazi na 15-ak minita laganog hoda od centra Laško. Hotel ima 188 soba.Sobe su različitih boja, zelena, narandžasta , krem boja i plava, sa kupatilom.U boravišnom delu sobe je LCD TV, telefon, klima, mini bar, priključak za internet,ogrtač za kupanje,sef. Jedan broj soba ima balkon i pogled na reku Savinju.

Hotel ima Termalni Centar,Sauna centar,Wellness Spa Centar, restorane, Fitnes centar, dve konferencijske dvorane, frizerski salon, garažu.Svi prostori su klimatizovani.Termalni centar obuhvata 2.200m² vodenih površina natkrivenih i spoljnih bazena.Pod velikom staklenom kupolom nalaze se bazen sa talasima, tri whirpoola, Kneipova staza, dečije zabavište na vodi, rekreativni masažni bazen, brza reka i tobogan. Spolja su rekreativni bazeni za plivanje, dečiji bazen, bazen sa divljom rekom, tobogan i termalni bazen, povezan sa natkrivenim bazenom.Sauna centar ima savremene saune, infracrvena, Laconium, Sanarium, klasične finske i parne saune ,prostor za odmor, hladnim i toplim termalnim bazenom i barom za osveženje.Wellness Spa centar ima izuzetan ambijent tradicije, iskustva, raskoši i najsavremenijih Spa rituala.Gostima su na raspolaganju: ajurveda masaže, tajlandske, Comfort Zone rituali, nega lica i tela, obloge i maske poznatih kozmetičkih linija. Jedinstvene terapije kamenjem,kliničke aroma terapije, havajske Lomi-lomi masaže,shiatsu masaže.Tematske romantične kupke u dvoje, za uživanje i opuštanje.Fitnes centar sa nasavremenijim Technogym spravama,stručno vođeni programi grupne rekreacije i joge, te nasavremeniji solarij marke Ergoline sa tehnologijom inteligentnog sunčanja.

 

Download

Galerija

Thermana Park Laško ****
Thermana Park Laško ****
Thermana Park Laško ****
Thermana Park Laško ****
Thermana Park Laško ****
Thermana Park Laško ****
Thermana Park Laško ****
Thermana Park Laško ****

Funny travel d.o.o.
Makenzijeva 74
11118 Vračar, Beograd, Srbija

Tel./Fax:+381 11 2457257
funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com