• Les Citronniers **

Les Citronniers **

MENTON - Nalazi se između Monaka i Italijanske rivijere.Od Monaka je udaljen deset minuta vožnje kolima. Ima toplu mediteransku klimu pogodnu za uzgajanje južnog voća, limuna, mandarina,agruma .... Limun je simbol grada. Svake godine u februaru mesecu se održava LIMUN FESIVAL , traje nekoliko dana. Casino gardens u centru grada je dekorisan južnim voćem , a velike privremene statue od agruma su pokrivene limunom.U festivalske dane Menton je najposećenije mesto na Francuskoj riviejeri. Menton je poznat i po svojim mediteranskim vrtovima kao što su Jardin Serre de la madame, Jardin botanique exotique de Menton i drugi...

REZIDENCIJA LES CITRONNIERS 2* - Nalazi se u centru grada, 300 metra od mora. Nedavno je renovirana i klimatizovana.Studiji su sa balkonom ili terasom sa garniturom za sedenje. Kuhinjski deo je opremljen vitrokeramičkim ringlama, frižiderom, mikrorernom, mašinom za pranje posuđa, kafematom, priborom i posuđen za broj osoba u studiju. Svi studiji imaju Sat TV koji je u ceni najma.

1/2 Studio – 2 osobe- Površine oko 22 m² , u dnevnom boravku je ležaj za dve osobe.kupatilo i toalet su u jednoj prostoriji.

1/4 Studio - 4 osobe- Površine oko 26 m² , u dnevnom boravku je ležaj za dve osobe a na ulaznom delu krevet na spra. Dnevni boravak je odvojen vratima.

REZERVACIJA :Pošaljite nam  mail:funnytravel@sezampro.rs  , sa  Upitom  o tipu smeštaja  i  broju osoba,da vam  damo cenu i Uputstvo  za  rezervaciju

 

Galerija

Les Citronniers **
Les Citronniers **
Les Citronniers **
Les Citronniers **
Les Citronniers **
Les Citronniers **
Les Citronniers **

FUNNY TRAVEL CONSULTING
Palmira Toljatija 5
11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com