• Les Rivages du Parc ***

Les Rivages du Parc ***

MENTON - Nalazi se između Monaka i Italijanske rivijere.Od Monaka je udaljen deset minuta vožnje kolim. Ima toplu mediteransku klimu pogodnu za uzgajanje južnog voća, limuna, mandarina,agruma .... Limun je simbol grada. Svake godine u februaru mesecu se održava LIMUN FESIVAL , traje nekoliko dana. Casino gardens u centru grada je dekorisan južnim voćem , a velike privremene statue od agruma su pokrivene limunom.U festivalske dane Menton je najposećenije mesto na Francuskoj riviejeri. Menton je poznat i po svojim mediteranskim vrtovima kao što su Jardin Serre de la madame, Jardin botanique exotique de Menton i drugi...

Rezidencija Les Rivages du Parc 3* - Nalazi se u u omalenom mediteranskom parku, na 50 m od plaže. Apartmani su renovirani i klimatizovani, a rezidencija je u stilu moderne arhitekture.U blizini je komercijalni centar, sportski tereni i mnogobrojni drugi sadržaji.

Studio za 2/3 osobe:Površine 24-26m². Sastoji se od dnevnog boravka u kome je rasklopivo kanabe za dve osobe i jedan običan krevet.Studio ima opremljenu kuhinju i kupatilo. Kupatilo i toalet su u jednoj prostoriji. Kuhinjski deo ima vitrokeramičke ringle za kuvanje, pećnicu, frižider, mašinu za pranje posuđa,aparat za kafu,pribor i posuđe.

Apartman za 3/4 osobe :Površine 26-30m².Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhijnjskog dela,toaleta i kupatila.U dnevnom boravku je ležaj za dve osobe, u sobi je dubl krevet za dve osobe Može da bude i kombinacija da u dnevnom boravku budu dva ležaja odvojena. Kuhinjski deo je opremljen vitrokeramičkim ringlama za kuvanje, pećnicom, priborom i posuđem, frižiderom, mašinom za pranje posuđa.U dnevnom boravku je televizor i direktna telefonska linija.Apartman ima balkon ili terasu.

Apartman za  4/ 5 osoba:Sastoji se od dnevnog boravka,ugaonog dela,kuhinjske niše,kupatila  i odvojenog toaleta,balkona.Nalazi se na  drugom spratu.U dnevnom boravku je ležaj na izvlačenje  i ležaj za dve osobe, u ugaonom delu je jedan poseban ležaj.Kuhinjski deo je opremljen sa istom opremom  kao  i prethodni apartmani.

Download

Galerija

Les Rivages du Parc ***
Les Rivages du Parc ***
Les Rivages du Parc ***
Les Rivages du Parc ***
Les Rivages du Parc ***
Les Rivages du Parc ***

Funny travel d.o.o.
Makenzijeva 74
11118 Vračar, Beograd, Srbija

Tel./Fax:+381 11 2457257
funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com