• MujEn  Apartmani - Kopaonik

MujEn Apartmani - Kopaonik

MujEn  Apartmani  se nalaze  u  vikend naselju 3,7 km od. Centra Kopaonika u smeru Raška. Sastoji se od MujEn Comfort apartmana i  MujEn Lux apartmana . Kompleks ima restoran sa otvorenom terasom sa pogledom na obronke Kopaonika, Spa i Wellness centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima i saunama i otvorenim parkingom. Apartmani su udaljeni 1 km od žičare Sunčana dolina.

MUJEN COMFORT STUDIJA i APARTMANI  - Svaki studio i apartman ima kupatilo sa tušem, opremljenu kuhinju, kablovski TV, bežični internet i sef.

Studiji  su površine 16 m²  sa  krevetom  i  foteljom na razvlačenje.

Standard apartman 24 - 40 m², sa dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom.

Superior apartman sa spavaćom sobom , enterijer se razlikuje od standardnih apartmana, opremljen je posebno dizajniranim nameštajem i prostorom .

Predsednički apartman 81 m², uređen je sa svarovskim kristalima, granitnim kamenom i drugim elegantim detaljima koji ga čine posebnim.Sastoji se od dva nivoa, donji deo, kupatilo hidromasažna tuš kabina ,sauna, prostrana dnevna soba, opremljena kuhinja, trpezarija, spavaća soba.Galerija ima spavaću sobu, jacuzzi kadu, LCD TV.

MUJEN LUX STUDIJA i APARTMANI - Svaki studio i apartman ima kupatilo sa tušem, opremljenu kuhinju, kablovski TV, bežični internet i sef.

Studio 17 - 21 m² – Krevet i fotelja na razvlačenje.

Studio plus - 21 m²,dva kreveta na razvlačenje.

Standard apartman 28 - 39 m² , Spavaća sobe sa dva odvojena kreveta ili francuski krevet, dnevni boravk sa dva kreveta na razvlačenje ili krevetom i foteljom na razvlačenje.

Standard Plus i President apartman - dnevni boravak sa krevetom i foteljom na razvlačenje, spavaća soba sa dva odvojena kreveta ili francuskim krevetom i druga spavaća soba sa krevetom na razvlačenje.  

REZERVACIJA:Pošaljite nam  mail: funnytravel@sezampro.rs , sa  Upitom o tipu smeštaja  i  broju osoba,da vam  damo cenu i Uputstvo  za  rezervaciju

Pratite  Web  Cam  svakodnevno  i  informišite se iz prve ruke  o svim aktuelnostima na skijalištu   !

https://www.skijalistasrbije.rs/sr/web-kamere-kopaonik

 

Galerija

MujEn  Apartmani - Kopaonik
MujEn  Apartmani - Kopaonik
MujEn  Apartmani - Kopaonik
MujEn  Apartmani - Kopaonik
MujEn  Apartmani - Kopaonik
MujEn  Apartmani - Kopaonik
MujEn  Apartmani - Kopaonik

FUNNY TRAVEL CONSULTING
Palmira Toljatija 5
11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com