• Apartmani  Veysonnaz-Švajcarska-Skijanje

Apartmani Veysonnaz-Švajcarska-Skijanje

Apartmani Veysonnaz se nalaze u više rezidencija u glavnoj ulici udaljeni od 50 do 800 m od polazne stanice gondole. Besplatan shuttle autobus prevozi skijaše od rezidencija do ski lifta.Gosti apartmana Veysonnaza besplatno koriste zatvoreni gradski bazen.

1/4 – Studio **
Površine oko 25 m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. U ulaznom delu apartmana krevet na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparatom za kafu, posuđem i priborom.Kupatilo je sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Pojedini studiji imaju balkonom ili terasu.
Apartman 1/4 – 2- Prostorni **
Površine oko 30 m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja ili krevetima na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom.
Apartman 1/6 – 2- Prostorni ***
Površine oko 35 m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja. U ulaznom delu apartmana krevet na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom.
Apartman 1/6 – 3-Prostorni *** +
Površine oko 40 m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja. Druga spavaća soba sa krevetima na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom.

REZERVACIJA:Pošaljite nam  mail: funnytravel@sezampro.rs , sa  Upitom o tipu smeštaja  i  broju osoba,da vam  damo cenu i Uputstvo  za  rezervaciju

Galerija

Apartmani  Veysonnaz-Švajcarska-Skijanje
Apartmani  Veysonnaz-Švajcarska-Skijanje
Apartmani  Veysonnaz-Švajcarska-Skijanje
Apartmani  Veysonnaz-Švajcarska-Skijanje
Apartmani  Veysonnaz-Švajcarska-Skijanje
Apartmani  Veysonnaz-Švajcarska-Skijanje

FUNNY TRAVEL CONSULTING
Palmira Toljatija 5
11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

funnytravel@sezampro.rs
funnytravelbg@gmail.com